GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Okan Buruk, 18 yeni oyuncu transfer ettiklerini ve yeni bir takım olduklarını ifade ederek ikinci yarı bulduğu goller ile geri dönüşe imza atan oyuncularını kutladığını ifade etti.
Karşılaşmanın ilk yarısında çalışmalarına rağmen yedikleri gollerle soyunma odasına 2-0 geride gittiklerini ancak inançlarını kaybetmeyerek beraberliği sağladıklarını ifade eden Buruk şöyle konuştu:
"Devre arasında soyunma odasında oyuncularımıza ilk yarıyı unutmalarını ve kazanmaya inanmalarını söyledim. Oyuncularımız da çıktı ve sahada iyi mücadele ettiler ve golleri buldular. Ben oyuncularımı geri dönüş noktasında verdikleri emeklerinden dolayı kutluyorum. Puan kazanmak önemli. Bir penaltı pozisyonumuz var ve hakem görmüş olsa belki maçı kazanırdık. Erciyesspor'da son dakika pozisyona girdi kazanabilirdi. Ben iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum."
KORKMAZ: DURAN TOPLARDAN GOLLERİ YEDİK
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, karışlaşmada sahaya hakim olan tarafın kendileri olmasına rağmen duran 2 topla galibiyeti kaçırdıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Bu karşılaşmayı iki devre olarak değerlendirmek lazım. İlk yarı her şeyi yapan, rakibe pozisyon vermeden gol bulan çok iyi bir takım vardı. Her şey istediğimiz gibi lehimizeydi ve güzel oynadık. İlk 45 dakikada mükemmel bir takım vardı. İkinci yarı oyun yine aynıydı. Ancak atladığımız küçük ayrıntılar yani duran toplar oldu. İkinci yarıda da deplasmanda olmamıza rağmen oyun olarak kafa kafayaydık. Rakibe pozisyon vermedik fakat duran toptan 2 gol yedik. Bazen goller küçük ayrıntıda saklıdır ve biz bu küçük ayrıntıyı atladık. Şimdi bu hatadan ders çıkarmak ve hatayı sahiplenmek lazım. Hatayı sahiplenirsek doğru yaparız. Yediğimiz gollerin ardından bulduğumuz pozisyonla maçı yine kazanabilirdik. Sonuçta bugün iyi oynadık ve sahanın hakimiydik. Ama rakip 2 duran topla golü buldu. Gaziantepspor, geçen hafta Sivas deplasmanında da 5 dakikada 2 gol bulmuşlardı, bugün de öyle oldu. Ben rakibimizi beraberlikten dolayı tebrik ediyorum."

 FOTOĞRAFLI