PTT 1'inci Lig’de play off mücadelesi veren Giresunspor'un Başkanı Mustafa Bozbağ, oyunculaına Süper Lig'e çıkmaları halinde 100'er bin lira prim vereceklerini açıkladı.
Başkan Mustafa Bozbağ, kalan 2 maçlarından birini kazanmaları durumunda play off'a kalacaklarını hatırlatırken şunrları söylmedi:
"Takımdaki oyuncuların gözlerindeki ışığa baktığımda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu üçgeninde hazırız. 40 yıllık özlemi sonlandırmak istiyoruz."
"YOLUN SONUNU MUTLU BİTİRMEK İSTİYORUZ"
Şehrin 40 yıllık Süper Lig özlemi olduğunu, şu an itibariyle bunu yakalama fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Mustafa Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Diğer takımlar saha içi ve dışında ne kadar savaşacaklarsa biz de sonuna kadar savaşacağız. Teknik heyetimiz de, futbolcularımız da hazır. Ben şehrin dinamiklerinin de hazır hale gelmesini istiyorum. Çünkü bu takım Süper Lig'e çıktığında bu şehre çok büyük renk katacak ve çok şey kazandıracak. Bunun bilincindeyiz. Bu yolun sonunu mutlu bitirebilmek için son saniyeye kadar savaşacağız."
"DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ"
Her maçın sahada kazanıldığını vurgulayan Başkan Bozbağ, gerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, gerekse de Alanyaspor müsabakalarındaki hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi, "Play off'a kalabilmek için 2 maça çıkacağız. Birini alırsak play off'tayız" ifadesini kullandı.
PLAY OFF 30, SÜPER LİG PRİMİ 100 BİN LİRA
Başkan Mustafa Bozbağ, futbolcularına play off'a kalmaları halinde 30'ar, Süper Lig'e çıkılması durumunda ise 100'er bin lira prim verileceğini belirtirken şöyle dedi:
"Bu durumu futbolcularımızla da konuştuk. Primler sözleşmelerin dışında ve ekstra olacak. Hazırlıklarımızı Süper Lig için yaptığımıza göre bu çocukların özverilerini karşılıksız bırakmamamız gerekiyordu. Böyle bir karar aldık. Ayrıca 1461 Trabzon müsabakasının galibiyet primlerini de en geç cuma günü vereceğiz."
GAZİANTEP’E ÖZEL UÇAKLA GİDİLECEK
Giresunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için özel uçakla Gaziantep’e gidecek. Yeşil beyazlı kafile cumartesi günü Ordu-Giresun Havalimanı’ndan yola çıkacak, pazar günü maç bitiminde ise saat 21.00’de aynı güzergah üzerinden şehre dönüş yapacak.

FOTOĞRAF