ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Erhan Altın, galibiyet parolasıyla çıktıkları karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirken, Multigroup Antalyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise 3 puanla büyük bir avantaj elde ettiklerini söyledi. Sahasında Multigroup Antalyaspora 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, şöyle dedi: "Maça galibiyet parolasıyla çıktık ama olmadı, üzgünüz.

Çocuklarımla sadece dün bir antrenman yapabildim. Hava muhalefeti nedeniyle istediğimiz antrenmanı da yapamadık. Sahada istediğimizi yansıtmaya çalıştık, ama iyi organize olamadık. Ataklara iyi çıkamadık ve rakibe ara ara oynaması adına alanlar bıraktık. Eksikliklerimiz var, bu eksikliklerimizi gidermek için çaba göstereceğiz. Taraftarımızdan özür diliyorum. Bunun sözünü veriyorum, bu takım ligde kalacaktır.

Hakikaten çok iyi bir takımımız var ve eksikliklerimiz de var onları burada gördük. Önümüzde kalan 5 maçtan da alnımızın akıyla çıkacağız." Multigruop Antalyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise, galip olmakla ajantaj elde ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Hem Şanlıurfaspor, hem de bizim açımızdan son derece önemli bir maçtı. Hem Şanlıurfaspor’un hem de kendi durumumuzu çok iyi biliyoruz. Biz yukarıyı kovalıyoruz.

Şanlıurfaspor ise altlardan kurtulmaya çalışıyor. İki takım açısından da çok zor bir maçtı. Sabır ve dengeyle bunu sahaya iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız istekli bir şekilde oynayarak galip gelen taraf olduk. Şanlıurfaspor’a da başarılar diliyorum, eminim ki onlarda ligde kalacaklardır. Bu maç bizi şampiyon yapmadı ama bir avantaj elde ettik."

Ömer PINAR/ŞANLIURFA