GÖZTEPE'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Jacques Gosso, ligin başlamasını iple çekiyor. Seyirciyle buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Fildişi Sahilli futbolcu, "Türkiye'nin en ateşli taraftar grubuna sahibiz. Bu atmosferden etkilenmeyecek futbolcu yok. Tek düşüncem bu camiaya layık olmak" diye konuştu. Göztepe'deki hedeflerinin büyük olduğuna değinen 32 yaşındaki futbolcu, "Erzurum kampında çok iyi bir hava yakaladık. Tek amacımız Süper Lig" dedi.
Geçen sezon Göztepe'nin 2'nci Lig şampiyonluğundaki kutlamalarını izlediğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Umarım bu sezon daha büyük coşkuyla şampiyonluk mutluluğunu yaşarız" ifadesini kullandı. Teknik direktör Metin Diyadin'e de övgüler yağdıran Gosso sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Orduspor'da oynarken Metin Diyadin hocamdı. Kendisi çok idealist ve bilgili. Onunla çok önemli başarılara imza atacağız. Göztepe'ye transferimde en büyük katkı Metin Diyadin'in. Kendisini mahcup etmem."
DİYADIN'İN DERDİ STAT
Göztepe yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdürürken, teknik direktörü Metin Diyadin, İzmir'de yaşanan stat sıkıntısından dert yandı. Geçen sezon da aynı problemle boğuştuklarını hatırlatan Diyadin, "Göztepe, Karşıyaka, Altay ve Altınordu tek statta mücadele ediyor. İzmir, ülkenin en güzel ve potonsiyeli yüksek bir şehri. Stat problemi kısa sürede çözülecek bir konu değil. Ancak bir an önce de yeni bir tesisin yapımına başlanmalı. Stat sorunu dışında şikayetimiz yok" diye konuştu.

FOTOĞRAF