SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'u 3 puan geriden takip eden Göztepe, yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.
Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde saat 13.30'da başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Sarı kırmızılılarda cezalı olan Timur, Hasan Küççük ve Ümit'in yanı sıra sakatlıkları süren Tolga ve Emre forma giyemeyecek. Pubis olan orta saha oyuncusu Umut'un Diyarbakır'a götürüldüğü ancak tecrübeli futbolcunun durumunun belirsiz olduğu açıklandı. Cezaları biten Ertuğrul ve Mehmet ise görev verilmesi halinde sahada olacak.
Türkiye liglerinde deplasmanda yenilmeyen tek takım olan sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Metin Diyadin, gruptaki en zor deplasman sınavlarından birine çıkacaklarını söyledi. Takımda önemli eksikler bulunduğunu ancak görev alacak futbolcularına güvendiğini belirten Diyadin, "Ligin bitimine 8 maç kala kayıp yaşamak istemiyoruz. Rakibimiz de sezonu play off barajında tamamlamak için var gücüyle mücadele edecek. Ancak biz kazandıkça Bandırmaspor kayıp yaşayacak" dedi. Göztepe 27'nci haftaya girilirken 50 puanla 2'nci sırada yer alırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise 35 puanla 7'nci sırada.