TEKNİK Direktör Metin Diyadin ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe’nin Başkanı Mehmet Sepil, hedeflerinin 3 yıl içerisinde Süper Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.
Diyadin’le uzun yıllar çalışacaklarını ifade eden Sepil, “Metin hoca bu camianın içinden gelen biri. Kendisinin kariyerini tartışamayız. Hocamızın kafasında asla 2. Lig’de çalışmak yoktu. Ancak Göztepe sevgisi onu buraya gelmeye ikna etti” diye konuştu. Metin Diyadin’den başka hiçbir teknik adamla görüşmediklerini anlatan Mehmet Sepil, “Metin hocayla 48 saat içinde anlaştık. Onun dışında kimseyle konuşmadık. Projelerimizi ilettik, hedeflerimizi belirledik. Kafalarımız hemen uyuşunca da sözleşme yaptık” dedi.
Göztepe’nin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Metin Diyadin ise 2000-2002 yılları arasında oyuncu olarak hizmet verdiği camiaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. “Göztepe büyük işler başaracağız” diyen tecrübeli teknik adam, “Oyuncuların bir çoğunu yakından tanıyorum. Kendimin kurmadığı bir takım var, ama zamanla sistemi oturtacağım. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve en kısa zaman Süper Lig” cümlelerini kullandı. 2. Lig’in mücadele gücü yüksek bir lig olduğunu belirten Diyadin, lider Bandırmaspor ile olan 6 puanlık farkın da kapanacağını söyledi.

Göz-Göz taşınıyor mu?

ALSANCAK Stadı’nın depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kapatılmasının ardından maçlarını Atatürk Stadı’nda oynayan Göztepe, bu tesisinde deprem riskiyle karşı karşıya kalması üzerine stat arayışlarına girdi. Sportif Direktör Barış Güçlü, stadın kapanma ihtimaline karşılık, Turgutlu ve Kuşadası’ndaki statları incelediklerini söyledi. Güçlü, “B planımız hazır. Kuşadası Stadı’nın zemini çok kötü ama tribünleri var. Turgutlu’da ise durum tam tersi. Zemin süper, seyirci kapasitesi düşük. Çevre il ve ilçelerde İncelemelerimiz sürecek” dedi.