YENİ sezona Kızılcahamam'da hazırlanan Göztepe'de teknik direktörü Suat Kaya, oynanan iki özem maçta kadrodaki 31 futbolcuya da şans verdi. Genç çalıştırıcı, ilk karşılaşmada İran U21 Milli Takımı'na karşı, Cengiz, Fatih, Fethi, Matheus, İsa, Ertuğrul, Hasan, Ali Akburç, Halil, Tolga, Samed, Tahir, Göktuğ, Ramazan, Koray, Sabutay, Tuncay, Cihan, Ahmet, Furkan Öz, Mustafa, Metin ve Timur'u sahaya sürerken, İran temsilcisi Gostaresh Foolad ile oynan ikinci maçta da Burak Öz, Enes, Seçkin, Oğuzhan, Burak Keskin, Furkan Alamak, Ramiz ve Egemen'i oynattı.
Tüm futbolcularını sahada görme fırsatı bulduğunu dile getiren Suat Kaya, "Kızılcahamam'da oynadığımız iki maç da çok verimli geçti. 31 oyuncumu sahada gördüm ve herkesin istekli mücadelesinden son derece memnun kaldım" ifadelerini kullandı. Yarın, Gürcistan Ligi'nden bir takımla hazırlık maçı oynayıp, pazar günü İzmir'e dönecek sarı-kırmızılılar 31 Temmuz Perşembe günü ikinci etap hazırlıkları için Bolu'ya gidecek. Suat Kaya, Bolu kampı öncesi kadroda eleme yapacağını ve oyuncu sayısını 31'den 25'e düşüreceğini yineledi.
MATHEUS ŞENKAL'LA İMZALANACAK
Göztepe teknik direktörü Suat Kaya Kızılcahamam'da denen defans oyuncusu Matheus Şenkal'la sözleşme imzalaycaklarını açıkladı. Gurbetçi oyuncunun kampta ve maçlarda başarılı performans sergilediğini açıklayan genç çalıştırıcı, "Matheus zorlu maratonda bize faydalı olacaktır. Takımda kalacak" dedi. 24 yaşındaki gurbetçi geçen sezon İsviçre'nin Bellinzona takımında top koşturmuştu.