İZNİK, () - BURSA'da 18-19-20 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan 3'üncü Uluslararası İznik Ultra Maratonu'nda bu yıl bir ilk yaşanacak. 130 kilometrelik koşuyu birinci bitiren bay ve bayana ağırlığınca İznik zeytini verilecek.

İlçe tanıtımına sağladığı katkılarıyla tüm Türkiye'ye ve dünyaya adını duyurmaya başlayan İznik Ultra Maratonu her geçen yıl yenilikleriyle ve farkıyla göz dolduruyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Bu yıl 130 kilometrelik parkurda koşacak yarışmacılardan birinci olan bay ve bayan koşucuya plaketlerinin yanı sıra ağırlıklarınca İznik zeytini hediye edeceğiz" dedi.

4 KATEGORİDE
10 km- 42 km-80 km- 130 km ile 3'üncü Uluslararası İznik Ultra Maratonu sporcuları doğa, tarih ve göl ile iç içe koşmaya davet ediyor. 3'üncü Uluslararası İznik Ultra Maratonuna günler kala 23 ülke de dahil olmak üzere 750 ye yakın sporcunun yanı sıra Maraton için devam eden kayıtların 1000 sporcuyu bulacağı belirtiliyor. Tanıtım alanında önemli bir yer tutan İznik Ultra Maratonu sporcuları doğa ve tarihle iç içe koşmaya davet ediyor.

CE(FK/BT) (FOTOĞRAFLI)