KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, ligde kalabilmek için yarın akşam Ankara'da oynayacakları Beşiktaş'ı yenmek istediklerini söyledi.
ANKARA'YA GİTTİLER
Kardemir Karabükspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayarak otobüsle Ankara'ya hareket etti. Teknik direktör Yılmaz Vural gözetiminde yapılan son antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Emre Güngör katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Mabiala ve Traore ise takımdan ayrı çalıştı. Diğer futbolcular istasyon ve top kapma çalışması yaptı.
"KİMİN DÜŞECEĞİ BELLİ DEĞİL"
Yılmaz Vural, antrenmandan sonra Beşiktaş'ın şampiyonluk, kendilerinin ise ligde kalmak istediğini belirtti. Maçı Beşiktaş’ın kazanacağının düşünülmesinin doğal olduğunu ifade eden Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Bizim ligde kalmak için maçı kazanmamız lazım. Tabi ki Beşiktaş'ı yenmek kolay değil ama Beşiktaş'ın da Kardemir Karabükspor'u yenmesi kolay değil. Çünkü takımların birbirinden puan alabileceği bir lig oynanıyor. Bunu Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında gördük. Kimin düşeceğini, kimin çıkacağını Allah’tan başka kimse bilemez. Bunun içinde maç kazanmamızın gerektiğini biliyoruz."
Beşiktaş maçında Emre Güngör, Mabiala ve Traore’nin sakatlıkları dolayısıyla oynayamayacağını açıklayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Geçen hafta kazanan kadroyu bozmak istemezdik. Bilic’te kazanan takımı bozmak istemiyor. Ama maalesef biz bozduk. Bu sakatlıklar canımızı yakmadı değil. Ama onların yerine oynayacak oyuncularımız inşallah şanslarını iyi kullanırlar."
Yılmaz Vural, 5 oyuncusunun sarı kart sınırında olduğunun hatırlatılması üzerine, "Çok  dikkatli oynamamız gerekiyor. Bu oyuncularımızın kart görmemesi gerekiyor. Ancak pozisyon gereği ne gerekiyorsa yapacak. Gerekirse görecek. Ben sarı kart görmeyeyim diye bir şey yok" diye konuştu.

FOTOĞRAF