Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında elde başarılı sonuçlarla tehlike bölgesinin üzerine çıkan Kardemir Karabükspor'da teknik ekip ve oyuncular seriyi bozmak istemiyor.
    Karabük'te peş peşe oynanan ve 2 - 1'lik skorlarla biten Samsunspor ve Fenerbahçe galibiyetlerini devam ettirmek isteyen Kardemir Karabükspor 27. haftada oynayacağı Eskişehirspor maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. İyi futbol iyi sonuç parolası ile yoluna devam etmek isteyen lacivert - kırmızılı ekip bugün Yenişehir Hasan Doğan Tesisleri'nde antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdü.
    Kardemir Karabüksporlu teknik ekip ve oyuncuların Fenerbahçe galibiyetinden dolayı moralli oldukları gözlenirken antrenmanda da sıkı bir çalışma yaptılar. Yağan kara aldırış etmeden antrenmanı tamamlayan futbolcular, 'başarı çalışma ile gelir' diyerek olumsuz hava şartlarında da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.
    19 Şubat Pazar günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Eskişehirspor maçından da galibiyet ve 3 puan hedefleyen golcüu oyuncu İlhan Parlak, ''Bir hafta içerisinde üç maç oynadık ve bu üç maçta gerçekten iyi sonuçlar elde ettik. İlk samsunspor galibiyeti daha sonra 2 - 2 biten İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı. O maçta son dakikalarda yediğimiz gol olmasaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Son olarak ise Fenerbahçe galibiyeti ile iyi bir seri yakaladık. Bu alt sıralardan kurtulmak için bizim açımızdan önemliydi. Bu seriyi devam ettirmemiz lazım, bunun için de Eskişehirspor maçı bizim için iyi bir fırsat. Bu maçta da iyi futbol, iyi mücadele ortaya koyup galip gelmek istiyoruz.'' diye konuştu.