Kardemir Karabükspor, Rusya'nın Terek Grozny takımından 28 yaşındaki Gabriel Andrei Torje'yi 1 yıllığına kiraladı. Torje, kulüb binasında 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen, bir dönem Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor forması giyen Rumen orta saha oyuncusu Torje, kulüp binasına gelerek 1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Torje, Karabükspor'un teklifini duyduğunda çok heyecanlandığını söyleyerek, "Çünkü Türkiye'ye dönmek istiyordum. Burada olmaktan çok mutluyum. Takımıma çok fayda sağlamak istiyorum. Geçen sene milli takımı kaybetmiştim. Ben takıma yardım edeceğim onlar da milli takıma tekrar dönmem için bana yardım edecekler. Burada arkadaşlarımın beni çok çabuk kabul edeceğini düşünüyorum. Zaten burada Romanya'dan arkadaşlarım var. Daha önce Osmanlıspor'da oynadığım arkadaşlarım var. İlk antrenmanımızı bekliyorum." dedi.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Torje'nin daha önce Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'da da forma giydiğini hatırlatırken şunları söyledi:
"Torje'nin Karabük'te başarılı olup yeniden Romanya milli takımında yer bulacağına inanıyoruz. Kardemir Karabükspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Torje genç yaşına rağmen 50'den fazla milli olmuş bir oyuncu. İspanya, İtalya, Rusya, Romanya ve Türkiye'de boy göstermiştir.  Ben camiamıza hayırlı olsun diyorum."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
------------------------------
-İmza töreni
-Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün açıklaması
-Torje'nin açıklaması

Haber-Kamera Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()