Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 2 maçını kazanarak 16 puana ulaşıp 8'inci hafta itibariyle son 17 sezonun en başarılı performansını yakalayan Karşıyaka'da cezalar silindi.
Yönetim, Kırklarelispor deplasman galibiyetinden sonra iç sahada Kastamonuspor 1966'yı da mağlup eden futbolcularına, iç sahadaki olaylı Aydınspor 1923 yenilgisi sonrası verilen 2000'er TL cezayı affetti. Kırklarelispor galibiyetinin primini cezaya sayan yönetim, bu kararı iptal etti. Oyunculara Kırklareli deplasmanı için 2000, Kastamonuspor 1966 maçı için 1500'er TL prim dağıtacak yönetim kaynak arıyor.
XÖte yandan Karşıyaka'da sakatlığını gerekçe göstererek son 2 maçta kadroya girmeyen İbrahim Kaş'ın durumu da teknik heyeti kızdırıyor. Teknik heyet, ciddi bir problemi olmayan ve hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkmasına rağmen dizindeki ağrılardan şikayet ettiği için kadroya alınmayan deneyimli stoperin bir an önce toparlanmasını bekliyor.
Kariyerinde daha önce Beşiktaş ve İspanya La Liga'da Getafe'de oynayan 30 yaşındaki İbrahim Kaş, bu sezon ligde 3 maçta sonradan oyuna dahil olup, yalnızca 2 hafta önce Aydınspor 1923 derbisinde ilk 11'de forma giydi.

FOTOĞRAFLI