Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde kurtuluş mücadelesi veren Karşıyaka, sezon başından bu yana en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Gökhan Ünal'ın gol attığı hiçbir maçı kaybetmedi.
5 golle yeşil kırmızılı ekibin en skorer ismi olan tecrübeli futbolcu, galibiyetle sonuçlanan Şanlıurfaspor, Elazığspor ve pazar günü oynanan Samsunspor müsabakalarında 1'er, 2-2 berabere biten Alanyaspor sınavında ise 2 kez fileleri sarstı. Şanlıurfaspor ve Samsunspor randevularında 85'inci dakikalarda attığı gollerle galibiyete damgasını vuran Gökhan, takımının şu ana dek topladığı 16 puanın 10'una direkt katkı yaptı.

Ara transferde 15 yeni ismi kadroya katmasına rağmen yabancı santrfor takviyesi yapamayan Karşıyaka'da Gökhan'ın sakatlıktan çıkıp forma giydiği ilk maçta tabelayı değiştirmesi teknik heyeti sevindirdi. 34 yaşındaki Gökhan Ünal, Kayserispor formasıyla 2005-2006 sezonunda Süper Lig'de gol krallığı tacını takmıştı.
Yeşil kırmızılılarda sakatlığı yüzünden Samsunspor deplasmanında forma giyemeyen Necati Ateş ve ligde 2 maçtır takımdaki yerini alamayan stoper Berkay Can da pazartesi günü oynanacak Boluspor karşılaşmasına yetişecek. Arka adalesinde yırtık olan Kvesic 2 hafta yok.   FOTOĞRAFLI