Trabzon’un Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Alaattin Aktaş, Türkiye 3. Futbol Ligin Birinci Grubu'nda mücadele eden Beşikdüzüspor’u Kulübünde ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi. Aktaş Kulübe gelişinde Kulüp Başkanı Cengiz Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Gökhan Uzungüngör ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından karşılandı.
Beşikdüzüspor Kulübü Lokalinde yönetim, teknik kadro ve sporcularla tek tek tanışarak tokalaşan Kaymakam Alaattin Aktaş, ilçeye atandığında Türkiye 3. Futbol Ligi'nde mücadele veren bir takım gördüğünü belirterek, “İlçemizin tamamını ilgilendiren bu tür sportif faaliyetlerde kesinlikle birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım” dedi.
    Beşikdüzü Kaymakamı Aktaş, “Beşikdüzüspor’un şuan 3. Ligde olması yeterince tanıtımına katkı koyuyor. Bu tanıtımdan istifade eden esnafımız, vatandaşımız bunun kadrini ve kıymetini bilmesi lazım. Kulübün bir sitesi var. Bu siteyi Kaymakamlık olarak etkili bir şekilde yönetmek istiyoruz. Tanıtıma katkıda bulunmak ve ileri günlerde ilçenin tarihine katkıda bulunanlarla bir toplantıda yapmak istiyoruz." diye konuştu.
Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, İlçe Kaymakamının kendilerine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.