Isparta’da liselerarasında oynanan basketbol turnuvasında Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi birinci oldu.
26 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında yapılan genç erkek basketbol il birinciliğinde Özel Altınbaşak Lisesi tüm maçları kazanarak Isparta şampiyonu oldu. Finalde Gönen Anadolu Öğretmen Lisesi ile karşılaşan Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi baştan son ana kadar önde götürdüğü müsabakasını 74-65 kazanarak Isparta şampiyonluğu elde etti.
    Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Müdürü Vahit Çiftçi, "Daha önceden sporda elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemekten çok mutluyum. Bu başarının tesadüf olmadığına inanıyorum. Bu amaçla başarıda emeği geçen fedakâr öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Okul olarak spora önem verdiklerini ve birçok branşta yarışmalara katıldıklarını belirten Altınbaşak Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Musab Yıldırım, masatenisi, basketbol, voleybol, futsal, güreş, kayak, snowboard, tekvando, okçuluk, badminton, atletizm, kort tenisi gibi birçok branşta çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.