TFF 1'inci Lig'de henüz 6 hafta geride kalmasına rağmen 3 farklı teknik adamın görev aldığı düşme hattındaki Manisaspor'un yeni çalıştırıcısı Sait Karafırtınalar, futbolcularını psikolojik açıdan kısa sürede toparlamaya çalışıyor.
Oyuncularıyla yakından ilgilenen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, moral açısından çok kötü durumda olan takıma neşeli antrenmanlarla moral aşılamaya çalışıyor. Milli maçlar için lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalışan tecrübeli teknik adam, kondisyonunu eksik bulduğu takıma yükleme de yaparken oyun sistemini oturtmaya çalışıyor.
Manisaspor'da soğuk algınlığı geçiren Novillo ile sol bacak ön adalesinde sertleşme bulunan Yağız, son antrenmana çıkamadı. Öte yandan Giresunspor ve Göztepe maçlarında alternatif forma bulundurmadığı için Federasyon'dan iki kez 7 bin 500 TL ceza alan  Manisaspor sorunu çözdü. Yeni bir firmayla anlaştıklarını söyleyen Asbaşkan Hakkı Övünç, "Sezon başında Nike firması ile yaptığımız anlaşmayı karşılıklı olarak sonlandırdık. Kendilerinden aldığımız iki para cezasının telafisini isteyeceğiz. Gerekli yasal işlemleri başlatacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI