SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Tuzlaspor'a evinde 1-0 yenilerek 7 maç sonra mağlubiyetle tanışan Manisaspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın, hakemlerden dert yandı.
Ligde en yakın takipçisi Kocaeli Birlikspor'la arasındaki 10 puanlık fark, son 8 hafta öncesi 7'ye düşen siyah beyazlılarda Taşkın, "Hakem hatalarından artık bıktık usandık. Maçta Hakem Veli Karakaya oyun golsüz devam ederken Bahattin'in düşürülmesiyle penaltımızı vermedi. Kapanan rakibin tek şutu gol olunca yenildik" diye konuştu.
Gelecek hafta cezalı duruma düşen Ümit, Ozan ve sakatlanan Berk'in kadroda yer alamayacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Böyle hakemler iki tarafa da zarar veriyor. Maçın hakemi maçın önüne geçti. Bu kadar emeğimize yazık. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz ama nafile. Bir hafta öncesinde boşu boşuna ceza aldım. Yazık, günah. Yetkililere yine sesleniyorum. Biz tecrübeli hakemler istiyoruz. Acemi hakemlere kurban gidiyoruz. Bazı maçlarımızı hakemi de yenerek kazandık. Ama bu kez hakemi yenemedik. Belki bizim için bu bir uyarı oldu" dedi.
BERK'İN DURUMU CİDDİ
Manisaspor'da Tuzlaspor karşısında sağ bacağına darbe alan Berk'in iç yan bağlarında ödem oluştuğu öğrenildi. MR'ı çekilecek futbolcunun büyük ihtimalle sezonu kapattığı belirtildi. Manisaspor'da geçtiğimiz hafta Barbaros da kadro dışı kalmıştı.