Mustafa AKIN/İSTANBUL,()

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayan mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çaldı.

Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Vitor Pereira son 4 lig maçındaki ilk 11'inde değişiklik yapmadı. Galatasaray, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor mücadelelerindeki kadro ile Medipol Başakşehir maçına çıkan sarı-lacivertli ekipte kaleyi Volkan Demirel korurken, savunma dörtlüsünde Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım yer aldı. Savunmanın önünde Mehmet Topal ile Josef de Souza, kanatlarda Alper Potuk ve Volkan Şen, forvet arkasında Luis Nani, ileri uçta da Robin van Persie görev aldı.

MEHMET TOPAL 2'NCİ KEZ DALYA DEDİ

Medipol Başakşehir karşısındaki Fenerbahçe'de Mehmet Topal, 200'üncü lig maçına çıktı. Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe formaları ile sahaya çıkan Mehmet Topal, 2'nci dalyasına Medipol Başakşehir karşısında çıktı. Topal, Galatasaray forması ile 82, Fenerbahçe forması ile de 118'inci maçına çıktı.

EMRE BELÖZOĞLU İLK 11'DE YER ALDI

Gençlerbirliği ile geçtiğimiz hafta mücadele ederken sakatlanan ve oyundan çıkan turuncu-lacivertli oyuncu Emre Belözoğlu, eski takımı karşısında ilk 11'de yer aldı. Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Bekir İrtegün de eski takımına karşı sahada.

VOLKAN DEMİREL - YALÇIN AYHAN DARGINLIĞI DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel ile Medipol Başakşehirli futbolcu Yalçın Ayhan arasındaki dargınlık devam ediyor. Mücadele öncesi seremonide Volkan ve Yalçın yine tokalaşmadı.

24 Şubat 2013'te Kasımpaşa forması giyen Yalçın Ayhan'ın ile Volkan Demirel arasında gerginlik yaşandı ve sonraki mücadelelerde iki futbolcu yapılan seremonilerde el sıkışmadı.

STAT DOLMADI

Medipol Başakişehir ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede stat dolmadı. 17 bin 300 kişi kapasiteli Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadeleye iki takım taraftarları ilgi göstermedi.

11'ler şu şekilde:

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Visca, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Doka, Mossoro, Mehmet Batdal

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Nani, Robin van Persie