FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Aykut Kocaman’a sahip çıktı.
Daha grup maçları tamamlanmadan 29 yıldır hasret kalınan kupaya yine erken havlu atılması sarı lacivertlilerde büyük şok etkisi yaratırken, Başkan Aziz Yıldırım tavrıyla hocalarının arkasında olduğunu gösterdi.Fenerbahçeli futbolculara ve özellikle de Teknik Direktör Aykut Kocaman’a yönelik yoğun eleştirilerin yaşandığı günün sabahında hocalarının istifasıyla ilgili Yıldırım, “Nereye bırakıyor, öyle şey olur mu?” diye sert çıktı.
Şimdi mi kötü oldu
Sezon başında tüm camianın Aykut Kocaman’ı istediğini ve ona destek olduğunu kaydeden Yıldırım, “Hocamız şimdi mi kötü oldu? Herkes istifasını istiyor. Olacak şey değil. Her kötü sonucun ardından aynı şeyleri yaşıyoruz. Artık bıraksınlar bunları. Bütün Fenerbahçelilerin Aykut Kocaman’a destek olma zamanıdır. Kupadan elendik ama önümüzde kocaman bir ikinci yarı var. Şampiyonluğun iddialı takımıyız. Kenetlenmemiz gerekiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.
Antalya’ya gidecek
Önümüzdeki hafta içinde yöneticilerle birlikte Antalya’ya gideceklerini ve kampta futbolcularla, teknik heyeti ziyaret edeceğini belirten Aziz Yıldırım, “Biz hocamızın da oyuncularımızın da yanındayız. Hepsiyle görüşürüz ve durumu toparlarız. Bu takım düzelecek ve daha iyi sonuçlar alacak. İkinci yarıda da Fenerbahçe’nin ne olduğunu herkes görecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kadroyla ve bu ekiple şampiyonluğa ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Niang’ı çok beğendi

YILDIRIM’ın Yeni Malatya maçında ise Niang’ı çok beğendiği ve “İstekli ve çok hareketliydi. Ancak, istediği topları alamadı. Kendisinden ikinci yarıda gerçek bir patlama bekliyorum. Kötü oynadığımız bu maçta bile sahadaki duruşuyla bana ilerisi için fazlasıyla güven verdi” dediği
öğrenildi.

Hürriyet