MELİKGAZİ Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Erciyespor tesislerini ziyaret ederek, kulüp başkanı Ziya Eren ve teknik direktör Bülent Korkmaz’a yeni sezon öncesi başarı diledi.
Kulüp Tesislerinde Başkan Memduh Büyükkılıç, Kulüp Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Bülent Korkmaz ve ikinci Başkan Ali Süslü tarafından karşılandı. 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşması olan Trabzonspor maçı öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulunduklarını belirten Başkan Dr. Büyükkılıç, "Spor Toto Süper ligde mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor birçok transfer yaptı. Hepside birbirinden kaliteli ve üst seviyede futbolcular. Takımın Avusturya kampında da bizzat şahit oldum ki, kolej havasında bir takım oluşturulmuş. Ben teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Bu sezon Kayseri Erciyesspor izleyenlere zevk veren futbolu, centilmenliği ve hep üst sıraları hedefleyen bir yapı ile her zaman olduğu gibi bu sezonda adından sıkça söz ettirecektir. Bizler şehrin yöneticilere olarak her zaman takımlarımıza sahip çıktık, bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızı da ilk maçta kendi evimizde oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor’u desteklemeye davet ediyor, yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Ziya Eren’de yaptığı açıklamada "Onursal başkanımızı yanımızda görmek bize büyük güç ve moral veriyor. Ne zaman başımız sıkışsa Memduh Başkanımız hep yanımızda oluyor. Sezon başında teknik direktör olarak Sayın Bülent Korkmaz ile anlaştık. Teknik direktörümüzün tavsiyeleri doğrultusunda izlediğimiz transfer politikası ile güçlü bir Kayseri Erciyesspor takımı oluşturduk. Amacımız ligde asansör takım olmaktan öte, hep üst sıraları hedefleyen bir takım olmak. Bu zamana kadar biz elimizden gelen fedakarlığı gösterdik, bundan sonra söz futbolcularımızda. Avrupa maçları nedeniyle yorgun olan Trabzonspor’u inanıyorum ki taraftarlarımızın da desteği ile yenerek, lige galibiyet ile başlayacağız." şeklinde konuştu. Teknik direktör Bülent Korkmaz’da "Bize güvenerek iş başına getiren, kulüp başkanımız ve değerli yöneticilerimizi mahcup etmemek adına, her alanda söz sahibi olan Kayseri’yi süper ligde en iyi şekilde temsil etmek için ekibim ve futbolcularımla birlikte gece gündüz çalışarak, oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarında ve turnuvalarda eksiklerimizi görerek, gerekli düzenlemeleri yaptık. Trabzonspor maçı ile zorlu bir maratona başlıyoruz. Bu zorlu yolda bütün şehirden bize destek olmalarını bekliyor, sakatsız, cezasız ve başarılı bir sezon geçirmemizi diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI