Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) geleneksel olarak düzenlediği Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi. Gecede, 71 kupa ve 93 plaket olmak üzere toplam 164 ödül sahiplerine teslim edildi.
2011 sezonunda Türkiye’de, sekiz ayrı branşta yapılan ulusal şampiyona yarışlarının ardından, kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu ya da birincisi olan sporcuların kupalarına kavuştuğu TOSFED Şampiyonlar Gecesi Ataköy´deki Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi´nde düzenlendi.
2011 otomobil sporları sezonunda koşulan 40 ulusal şampiyona yarışmasının kupa galipleri yapılan törenle kupalarını kaldırdılar. Kokteyl ile birlikte gecede spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi.
Toplamda 71 kupa ve 93 plaket olmak üzere 164 ödülün dağıtıldığı törende, Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı ve copilotu Bahadır Gücenmez ödülünü TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu’nun elinden aldı.
Türkiye Ralli takımlar şampiyonasında kupayı Castrol Forda Team Türkiye kaldırırken, Türkiye Pist Süper Grup Şampiyonu Kaan Gürgenç, Türkiye Pist Maksi Grup Şampiyonu Aytaç Biter, Türkiye Pist Takımlar Şampiyonu Borusan Otomotiv Motorsport ödül alan taraf oldu.
Bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarını ifade eden ralli şampiyonu Yağız Avcı, hedefinin Türkiye liginden sonra Avrupa’da başarı elde etmek olduğunu belirtti.