ALİ DANAŞ - BELGRAD /

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 4-0 galip geldikleri Partizan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Bilic, Partizan deplasmanını "çok zor" diye niteleyerek, çok önemli ve değerli bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle çok mutlu olduklarını söyledi.

İyi oynayıp kazanmayı hak ettiklerini belirten Bilic, ciddi bir şekilde oynadıklarını ve rakiplerine tamamıyla üstünlük kurduklarını ifade etti.

Maça çok iyi başladıklarını ve erken bir gol bulduklarını dile getiren Bilic, oyundaki üstünlüklerini rakibe kabul ettirdiklerini ve çok iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Bu akşam çok iyi bir futbol atmosferi ve zemini olduğunu sözlerine ekleyen teknik adam, "Biz bu akşam oynadığımız seviyeyi hangi maçlarda oynayamadık diye düşünelim. Çaykur Rizespor maçı ve Eskişehirspor maçı. Yine rakipten daha iyiydik ama kötü bir zeminde, 80 bin kişi kapasiteli bir statta 4 bin taraftarla oynadığınız zaman, oyuncuları kırmızı bölgeye, yüksek motivasyona çekemiyorsunuz" dedi.

Takım karakteri oluşturmanın geceden sabaha olacak bir şey olmadığına dile getiren Bilic, bunun belirli bir süreç gerektirdiğini ve bazen uzun sürdüğünü

belirtti.

Hem Partizan hem de Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Hırvat çalıştırıcı, taraftarların maç boyunca sportmence davranıp çok güzel ve pozitif bir futbol atmosferi oluşturduklarını söyledi.

PARTİZAN CEPHESİ

Partizan Teknik Direktörü Marko Nikoliç, Beşiktaş takımı için "çok kaliteli" diyerek, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" şeklinde konuştu.

Nikoliç, maçın bazı bölümlerinde iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, takımlarına verdikleri destek için Partizan taraftarına teşekkür etti. Yenilgiye rağmen taraftarların kendilerini desteklemekten hiç vazgeçmediklerini kaydeden Nikoliç, "Partizan taraftarı en iyi şekilde bize destek oldu" dedi.

Nikoliç ayrıca, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Tottenham ve Beşiktaş'ın grubun favorileri olduğunu vurguladı.