Fenerbahçe'de orta saha oyuncularından Selçuk Şahin, lider Trabzonspor ile olan 9 puanlık farkı ligin ikinci devresinde kapatabileceklerine inandığını söyledi.

Selçuk Şahin, Fenerbahçe Tv'ye yaptığı açıklamada, ilk devreyi istedikleri yerde bitiremediklerini kaydetti. Fenerbahçe'nin istediği yerin her zaman ''zirve'' olduğunu kaydeden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Maalesef zirvede değiliz. Taraftarın hoşuna giden, güzel oynadığımız birçok maç oldu ancak bunun yanında bizden hiç beklenmeyecek kadar kötü oynadığımız maçlar da oldu. İnişli çıkışlı bir ilk yarı geçirdik. Bu durum 2. yarı için bize bir gösterge olacaktır. İlk yarıda iyi oynanan maçları göz önüne alıp onların üstüne koyarak devam edersek, 9 puanlık farkı 2. yarıda kapatabileceğimizi düşünüyorum. Kadıköy'de oynayacağımız Trabzonspor maçını aldığımız takdirde ki; biz o maçı alacağımıza inanıyoruz. O zaman fark 6 puan olacak. Bu yüzden biz, takım olarak bu 9 puanı 6 puan olarak görüyoruz ve bu da 3 puanlık sistemde kapanabilecek bir fark.''

Takıma yeni katılan oyuncuların, sisteme alışmalarının zaman aldığını bazı maçlarda uyum sorunu yaşadıklarını kaydeden Selçuk Şahin, ''Ancak bana göre bu ligin en kaliteli kadrosuna sahip takımıyız. Belki bunu sonuçlara tam olarak yansıtamadık ancak takım olarak her şeyin farkındayız. Zaman zaman sakatlıklar, eksiklikler yaşadık, takımı etkileyen durumlar oldu ancak tabii ki bunların hiçbirisi bahane değil. Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz ve bunun dışında oluşabilecek her sonuç bizim için başarısızlık demektir'' diye konuştu.

Selçuk Şahin, açıklamasının sonunda Türk halkının yeni yılını tebrik ettiğini ve herkese mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilediğini de dile getirdi.