SPOR Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'da, teknik direktör Roberto Carlos, şanssızlıklarını kırmak istediklerini belirterek, "Gol bölgelerinde daha aktif olup iyi bir sonuç almaya çalışacağız." dedi.
Sivasspor, Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı beyazlılar, pas çalışması ile antrenmana devam etti. Hafif sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci ve Batuhan Karadeniz takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, Bursaspor maçıyla ilgili, "İyi oyunumuzu devam ettirmeye çalışacağız. Ama bu kez şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Gol bölgelerinde daha aktif olup iyi bir sonuç almaya çalışacağız." dedi. Carlos, takımdaki sakatlıklarla ilgili ise, "Batuhan bu maça katılamayacak. Kadir'in de tedavisi devam ediyor. Cicinho ve Ziya'da zaten cezalı durumda. Bu eksik arkadaşlarımızın yerini, takım içindeki diğer arkadaşımızla en iyi şekilde telafi edip sahaya en iyi 11'imizi sürmeye çalışacağız." diye konuştu.
"SİVASSPOR'A İYİ BİR ÖDEME YAPILIRSA, TRANSFER OLABİLİR"
Carlos, Beşiktaş'ın Cicinho ile ilgilendiğine dair çıkan haberlerle ilgili yöneltilen soruya ise, "Bu tip ilgilenmeler normal. Çünkü geçen sene Cicinho çok iyi bir sezon çıkarttı. Bu sene de iyi gidiyor. O yüzden böylesi ilgilenmeler olabilir. Şu an için Cicinho bizim. Ama devre arasında eğer bir teklif gelirse ve bu teklif kulüp için de, Cicinho için de uygun bir anlaşma olacaksa tabi ki düşünülebilir. Sivasspor'a iyi bir ödeme yapılırsa, olabilir." şeklinde cevap verdi. Cicinho ise bu konuyla ilgili, "Şu an açıkcası bunu düşüneceğimiz veya bunu konuşacağımız bir dönem değil. Çünkü transfer dönemi değil, yeni sözleşmeler yapılmıyor Şu anda benim Sivasspor'la olan sözleşmem devam ediyor. O yüzden şu an tamamen Sivasspor için düşünüp, bu takım için çalışmamız gerekiyor. Zaten takımımız zorlu bir dönem geçiriyor. Takımımızı bu zorlu dönemden çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Tamamen buraya konsantre olmalıyız. Zaten o haberle ilgili kesin bir durum yok ortada. O yüzden bununla ilgili konuşmamak en güzeli." dedi.
Sivasspor'un bugün akşam saatlerinde havayolu ile İstanbul'a gidecek ve oradan karayolu ile Bursa'ya geçek.

FOTOĞRAFLI