ROYAL Halı Gaziantep'in baş antrenörü Jurij Zdovc ikinci yarıda hatalarını telafi ederek iyi savunmayla kazandıklarını belirtirken, Galatasaray Liv Hospital'de baş antrenör Ergin Ataman ise yaptıkları hataları beceriksizlik olarak yorumladı.
Galatasaray Liv Hospital’ı evinde 76-64 yenen Royal Halı Gaziantep'te baş antrenör Jurij Zdovc, play off için şanslı olduklarını belirterek, "Hala çok uzun bir süre var. Play off için baştan sona şanslı bir durumdayız. Şuan lig çok zor bir durumda. Zorlu rakipler gelecek, onlarla oynamadan bir şey diyemem. Her takımın çok önemli oyuncular var. Biz son maçlarda iyi savunma yapıyoruz, bu da kazanmamızın nedeni" dedi.
Galatasaray Liv Hospital'in baş antrenörü Ergin Ataman ise, yaptıkları hataların beceriksizlik olduğunu ifade ederek, "Zor maç olacağını biliyorduk. Her iki takım için de önemli bir maçtı. Zaman zaman denk bir oyun vardı. Ama ikinci yarıda çok kötü bir oyun oynadık. Bu denli kariyer sahibi oyunculara yakışmayacak gelişmeler sonucu oyunun kontrolünü verdik. Rakibimiz özellikle son periyotta haklı bir galibiyet elde etti. Çok akıllı oynadılar, biz ise bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık. Artık mazeret veremeyiz. Ama artık geride bırakmalıyız. Artık sakatlık gibi bazı riskleri artırıp işi sıkılaştırıp play offta hedeflediğimiz yere gelmeliyiz. Yorgunluk falan bahane olamaz. Yaptığımız hatalar, tam anlamıyla beceriksizlik. Bugünden sonra çok sert ve sıkı tedbirler alacağız. Bizimle birlikte bu tempoya uyan oyuncularla devam edeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAF