Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bomba açıklamalarda bulundu.

İşte o dialoglar;

Sadri Şener: ''Hakem konusunda fazla birşey söylemek istemiyorum fakat Cüneyt artık sonuna geldi diye düşünüyorum. Devamlı aynı hatayı yapıyor. Fenerbahçeli Gökhan çok sevdiğimiz bir çocuk. Ya akrabalık ilişkisi var yada ona hayran. Başladığımız maçları 11 kişi tamamlayamıyoruz. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, maçı kazandılar. Maç sonunda çaldıkları şarkıyı (Hayde şarkısı) onlara yakıştıramadım, bunlar hoş şeyler değil. Bir açıklaması vardır diye umuyorum. Ama hakem camiasının ve Türkiye Futbol Federasyonu kurullarının gözden geçirilmesi yada yerine yenilerinin gelmesi konusunda sık sık demeçler veriyoruz. Sadece Fenerbahçe maçı için demiyorum. Bu hafta Orduspor maçında Cüneyt Çakır'ı veriri yine bizden birine kırmızı kart verir.

Serhat Ulueren: Sayın başkan, yayına girmeden evvel Mehmet Ali Aydınlar'a sordum. ''Sizin Trabzonspor ile aranızda nedir problem'' dedim.


Sadri Şener: Problem ne. Kongrede oy vermemiştik. Trabzonspor olarak 1 kişi ile temsil edilmeyi kabul etmemiştik. Hep haklı çıkıyoruz.

Serhat Ulueren: Hayır. Aynen şunu söyledi: ''Disiplin Kurulu'nun başında ben yokum. Herkes bağımsız. Ben karar vermiyorum. Sadri Şener'i Disiplin Kurulu'na ben sevketmiyorum'' dedi.

Erman Toroğlu: Sizin TFF'deki delegenizi siz mi gönderdiniz onlar mı seçti?

Sadri Şener: Biz göndermedik onlar seçti.

Erman Toroğlu: Peki neden Önder Karaduman'ı yollamadınız? Pişman mısınız Önder Karaduman'ı yollamamakla?

Sadri Şener: Hayır bu polemik konusu olur. Ben tayin ederdim onu oraya. Trabzonspor'u temsil edebilecek çok iyi hukukçular var. Ama bunların formaları üzerinden çıkmalı federasyon başkanı ve yardımcıları da dahil. Kimse ''Ya başkan şu Etik Kurulu'nun raporunu yüksek sesle okur musun?'' demiyor yada diyemiyor. Bir kişi de deme cesareti gösteremiyor.

Erman Toroğlu: Yani siz TFF'deki Trabzonspor'u temsil eden kişinin Trabzonspor'u temsil edemediğini söylüyorsunuz.

Sadri Şener: Tabi.

Erman Toroğlu:
Peki niye orada oturuyor?

Sadri Şener: Bilmiyorum.

Serhat Ulueren: Bugün gazetelerde yer alan tapelerle ilgili birşey söyliyecek misiniz? ''Çakıcı'' benzetmesi falan.

Sadri Şener: Hayır. Bir benzetmedir, olabilir. Öbürü de hemşehrimizdir.