Salih Uçan, eski takımı Fenerbahçe karşısında Roma'da ilk kez forma giymesine ilişkin, "Çok heyecanlandım" dedi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda 3-3 berabere biten dostluk maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, "İlk kez Fenerbahçe karşısında forma giydin. Neler hissettin?" sorusuna, "Maçtan önce heyecanlıydım, ama maç başladıktan sonra heyecanımı yendim" diye cevap verdi.

Alessandro Florenzi'ye yaptığı ortayla neredeyse takımının bir gol kaydetmesine neden olduğu hatırlatın Uçan, "Güzel bir pozisyon hazırladım arkadaşıma, güzel bir ataktı, ama kaçırdı sağlık olsun" dedi.

KUYT: "SALİH TÜRKİYE'NİN EN YETENEKLİ OYUNCUSU"
Uçan, eski takım arkadaşı Dirk Kuyt'un, söz konusu maçın ardından, "Salih,Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu ve çok önemli bir maceraya yelken açtı.

Roma gibi önde gelen bir kulüpte hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de İtalya şampiyonluğu için mücadele edecek. Kendisine başarılar diliyorum" yönündeki açıklamalarını ise şöyle karşılık verdi:

"Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleri için. Benim için yeni bir hayat başlıyor. Roma çok büyük bir kulüp. İnşallah burada İtalya Kupası'nda, İtalya Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi maçlar çıkarmak istiyorum."