MONTECATİNİ, () - TÜRKİYE Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu İtalya'nın Montecatini kentinde yapılan 8. Avrupa Açık Briç Şampiyonası'nda partneri Nezih Kubaç ile birlikte şampiyonluğa ulaştı. Zorlu, 2020 Dünya Şampiyonası'nın Türkiye'ye alınması için de girişimlere başladı. 
Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu ve arkadaşları İtalya'da yine büyük bir zafere daha imza attı. Zorlu, Federasyon Başkanlığı ile birlikte aktif sporculuğunu da sürdürürken, İtalya'nın Montecatini kentinde yapılan 8. Avrupa Açık Briç Şampiyonası'nda partneri Nezih Kubaç ile birlikte şampiyonluğa ulaştı. Nafiz Zorlu ve partneri Nezih Kubaç Avrupa'nın zirvesine çıkarken, Mustafa Cem Tokay, İtalyan partneri Versace ile birlikte üçüncü, Süleyman Kolata - İsmail Kandemir ikilisi ise 7'nci sırayı almayı başardılar.
Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu, Montecatini'de hem Dünya, hem de Avrupa Briç Federasyonları yetkilileri ile toplantı yaptı. 2020 Dünya Şampiyonası için de ön temaslara başlayan şampiyon başkan Zorlu,  "Şampiyonaya aynı zamanda Türkiye'ye uluslararası bir yarışma almak için de gittim. Görüşmeler olumlu geçti. WBF ve EBL yetkilileri bir dönem bizi gözlemek istiyor. 2020 Dünya Şampiyonası için olumlu mesajlar aldım. Bu şampiyonluktan sonra bakış açılarının da daha olumlu olacağını düşünüyorum. Bize bu başarıyı sağlayan tüm Türk bricine ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.