PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, şu ana kadar başarılı bir şekilde ilerlediklerini söyledi, "Hedefimiz Süper Lig" dedi.

Hüseyin Kalpar, ilk 2 şanslarının matematiksel olarak devam ettiğini, ancak mantıksal olarak baktıklarında ilk 6 şanslarının daha yüksek olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"İlk 2 şansımızın matematiksel olarak zayıf görünmesi demek, bizim maçlarda oynamayacağımız demek değil. Biz matematiksel gerçeği ortaya koyuyoruz. Bu hafta sonunda alınacak sonuçların ardından inşallah ilk 6'da olmayı ve play offa kalmayı garantileriz." 

Samsunspor’un aldığı 59 puanın önemine değinen Kalpar, "Buralara gelebilmek için çok çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz" diye konuştu. Her maçta galibiyet için çıktıklarını belirten Hüseyin Kalpar, şöyle devam etti:

"Orduspor maçında kazanmak için oynamadığımız ve beraberliği düşündüğümüz söyleniyor. Her hangi bir maçta beraberliğin garantisi var mı? Biz inancımızı lige çıkma adına harcamaya çalışıyoruz. Sonuç olarak birilerinin oynaması değil, takımın kazanması önemli. Bu takım çok başarılıdır.

Yönetimde maddi sorunlar bulunuyor. Biliyoruz ki imkanları olsa durum daha farklı olur. Tüm zorluklara rağmen bu zaman kadar bize sağladıkları maddi katkıdan dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Samsunspor’a maddi manevi kimin emeği geçtiyse, ben hepsine teşekkür ediyorum."

TEK ANTRENMAN YAPTI
Samsunspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Düz koşu ile başlayan çalışma, kültürfizik hareketleri ile devam etti. Ardından yarı sahada çift kale maç oynayan kırmızı beyazlılar, açma germe hareketleri sonrasında çalışmayı tamamladı.