Şener, Jaja’nın fotoğraflarının 15 milyonluk bir şehirde tesadüf eseri çekilmeyeceğini, bunun birileri tarafından yaptırıldığını belirtirken, gelecek sene için Şampiyonlar Ligi kalitesinde 3-4 futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Şener, şampiyonluk yarışı için temkinli konuşurken, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe 2 kere son dakikada şampiyonluğu kaçırdı. Bu yüzden büyük konuşmam; ama Galatasaray, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını geçersek, büyük yol alırız.” dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe'den devraldıkları liderlik ve şampiyonlukla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Şener’in açıklamaları:

''İçerideki son 3 maça daha fazla taraftar gelmeli; bu konuda sıkıntımız var. Trabzon, bu tür yarışlara alışkın, her sene liderliğe oynamaya da alışkın. Bundan sonra tek arzum stadın dolmasıdır. 3 maç kendi sahamızda oynayacağız. 4 maç deplasmanımız var. 3 maçın tamamını ful yapmamız gerekir. Kombinelerin dışında, satılan biletlerden 47 milyar hasılat yapmışız; ama Şampiyonlar Ligi’ne de gitmeye uğraşıyoruz. Biraz tezat oluyor; ama düzeleceğini umuyorum. Şampiyonluğa oynayan bir takımın biletleri 1 hafta önceden bitmeli kapılar dolmalı. Bilet talebinden bıkkınlık gelmeli. Böyle bir şey yok. Bu düşündürücü.
  
FENERBAHÇE 2 KERE SON DAKİKADA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

   
Galatasaray, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını kayıpsız geçersek, büyük bir mesafe aldığımızı söyleyebilirim; ama hiçbir zaman büyük konuşmak istemem. Fenerbahçe, 2 kere şampiyonluğu son dakikada kaçırdı. Bunu asla unutmamak gerekir.
   
Galatasaray, her zaman Galatasaray’dır. Aldığı sonuçlarla büyüklüğü ölçülmez. Biz bildiğimiz Galatasaray’la oynayacak şekilde hazırlık yapıyoruz. Bu duygularla Türk Telekom Arena’ya çıkacağız. Keşke seyirci de olsaydı. Maçın seyircili olmasını tercih ederdim.
   
Jaja’nın Bilica tarafından ayartıldığı iddiasını hiçbir şekilde ispat edemem de şunu merak ediyorum. 15 milyon nüfuslu bir şehirde iki araba gidiyor. Önde de fotoğrafları çeken bir gazeteci ya da gazetecilere servis yapan biri gidiyor. 15 milyonun olduğu bir şehirde bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Trabzon’da olsa biri görür seni; ama İstanbul’da nasıl olur; anlamıyorum. Kim yaptı tartışmasına girmem; ama birileri bunu yaptırdı.
   
Jaja, bu yaşananlardan ders almıştır. Kendisiyle konuşmadım; hocamız konuştu. Ama şu bir gerçek ki Jaja çok iyi bir oyuncu.