Yıldız Kızlar Futbol müsabakasında Şırnak İl birincisi olan Silopi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı öğrencileri, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal’ı ziyaret etti.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TFF tarafından ortaklaşa düzenlenen İlköğretim Okulları arası Yıldız Kız Futbol Turnuvaları'nda rakibi Cizre Fatih İlköğretim Okulunu 4-0 mağlup ederek İl şampiyonu olan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı öğrencileri Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete ayrıca Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Cemil Bala ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kaygısız da katıldı.
    Şırnak’ı Antalya’daki elemelerde Silopi’nin temsil etmesinden büyük gurur duyduklarını ifade eden Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal bu başarının Türkiye elemelerinde de devam edeceğine inandığını söyledikten sonra öğrencileri birer birer kutladı.
    Uysal, Silopi’nin daha önceden bir çok dalda Şırnak’ı Türkiye elemelerinde temsil ettiğini ancak kız öğrencilerin gösterdiği başarının ayrı bir öneminin olduğu vurgusunu yaptı.
    Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kaygısız Türkiye elemelerinin çim saha üzerinde yapılacağını ve bu maksatla öğrencilerin krampon ayakkabı ve forma ihtiyaçlarının olduğunu söylemesi üzerine, Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal gerekli üst baş ihtiyacının SODES projesi ile giderileceğini söyledi.
    Öğretmen ve öğrenciler Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.