İspanya'nın Granada kentinde, turnuvaya katılacak olan Beşiktaş'ta, Simao Sabrosa ve Atletico Madrid'in kaptanı Antonio Lopez Guerreo, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Lopez, Beşiktaş ve çok sevdiği eski takım arkadaşı Simao ile birlikte oynamanın kendisini çok mutlu ettiğini söylerken, Simao Sabrosa ise Madrid'te çok güzel günlerinin geçtiğini ve Süper kupa finalinde karşılaşacakları ve iptal edilen Fenerbahçe maçına da iyi hazırlandıklarını dile getirdi.
Simao, "Madrid'te çok güzel günlerim geçti. Arkadaşlarımı özlüyorum onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. Güzel bir turnuva olmasını diliyorum." diye konuştu.
Şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanacak olan Tayfur Havutçu ile asbaşkan Serdal Adalı'nın olaylarla hiçbir alakalarının olmadığına inandığını aktaran Simao, "Takımda bunları kimse sorun yapmıyor; çünkü içimiz çok rahat. Umarım bir an önce bu olaylar çözülür." dedi.
Simao Sabrosa, iptal edilen Fenerbahçe maçı için ise "Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanmıştık, fakat maç iptal oldu. Başkanımız kupayı iade etti, bu sorunlarda çözülür, bizde Fenerbahçe ile oynarız." şeklinde konuştu.