Halife YALÇINKAYA/ SİVAS, () - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin 3'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımın başarılı ismi Kadir Bekmezci, "Biz kimseden çekinmiyoruz" dedi.
Ligin ikinci haftasında Manisa deplasmanında oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 1 puanla ayrılan Sivasspor, Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma çalışmasıyla başladı. Koondisyon hareketleriyle devam eden idman yarı saha çift kale maçla sona erdi. Sakatlığı bulunan Macauley Chrisantus takımdan ayrı düz koşu yaptı. 
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takımın başarılı oyuncusu , "Bu hafta kendi sahamızda bizi zor bir maç bekliyor. Bu maç bizim için çok önemli, mutlaka kazanmak istiyoruz. İnşallah bu hata istediğimiz sonucu alırız. Kazanmamız halinde bizim için çok önemli üç puan olacak. Kendi sahamızda hiç bir takımdan çekinmiyoruz, kazanmak için oynuyoruz. Torku Konyaspor çok iyi bir takım onun bilincindeyiz. Ama bizde iyi bir takımız. Sonuçta kendi sahamızda oynuyoruz. Biz kimseden çekinmiyoruz" diye konuştu.
Bu arada idman öncesi Başkanvekili Erdal Sarılar, As Başkan, Stadyum ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Faruk Taşseten tekinik heyet ile futbolcular Torku Konyaspor karşılaşması öncesi kurban kesti.

FOTOĞRAFLI