Gökhan CEYLAN/ SİVAS, () - SİVASSPOR, pazar akşamı kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. 
Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından istasyon ve pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Macauley Chrisantus dışında tüm futbolcular katıldı. Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, Carlos'un kendisiyle ilgili iyi düşüncelere sahip olduğunun dile getirilmesi üzerine, "Teşekkür ederim benim hakkımdaki düşüncüleri için. Roberto Carlos hakkında çok fazla söz söylemeye gerek yok. Sivasspor'u tercih ederken Roberto Carlos'un burada olması benim için ayrı bir neden diyebilirim. Hocanın hedeflerinin olması, takımın hedeflerinin olması ve hocanın bana yaklaşımı buraya gelmemizde etkili oldu. İyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. İnşallah bu birlik beraberliği de sahaya yansıtarak Sivasspor'u layık olduğu yere taşıyabiliriz. Benim için Roberto Carlos'la çalışmak çok büyük bir mutluluk. Bunu takım arkadaşlarımızla da konuşuyoruz. Roberto Carlos Sivas için, buradaki futbolcular için bir şans diye düşünüyorum. İnşallah herkes bunu en iyi şekilde kullanır" dedi.
Toraman, Carlos'un kendisine defansta görev vermeyi düşündüğünün belirtilmesi üzerine "Hem orta sahada, hem liberoda, hem defansta, sağ bekte, stoperde görev alan birisiyim. Tabi ki şu anda eksiğim var. Takım başlayalı 40-50 gün oldu, ben 10 günlük bir süredir çalışıyorum. Eksiğim var ama en kısa zamanda iyi şekilde bir çalışıp takımla aynı seviyeye gelmek istiyorum. Hazır olduğumda bu forma altında en iyi şekilde katkı vereceğimi umut ediyorum" diye konuştu.
İbrahim Toraman, Gaziantepspor maçıyla ilgili de, taraftarın desteğiyle bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI