Sunar Grup'un sponsor olduğu Türkiye şampiyonu Adanalı sporcular, Türkiye'yi 20-27 Eylül tarihlerinde Özbekistan'da gerçekleştirilecek Dünya Muay Thai şampiyonasında temsil edecek.
Sanayideki başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de Çukurova bölgesinde adından söz ettiren Sunar Grup, dünya Muay Thai şampiyonasına katılacak Adanalı sporculara desteğini sürdürüyor.
15-18 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Muay Thai Türkiye Milli Takım seçmelerine katılan dünya şampiyonu Nurhayat Hiçyakmazer ve otoritelerce yeni bir yıldız olarak nitelendirilen Hayri Doğan Hozanlı, dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
Çukurova’da ve Türkiye’de, tarıma dayalı sanayinin gelişmesinde büyük katkıları olan Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çomu’yu, antrenörleri Hakan Şahade ile ziyaret eden ve teşekkür plaketi takdim eden sporcular, Sunar Grup’un desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirttiler.
Sporcuların başarısı ile gururlandıklarını belirten Nuri Çomu ise Adanalı sporcuların yaptıkları sporun hakkını verdiklerini belirterek, Türkiye'yi dünyada temsil edecekleri için teşekkür etti.