Rize’de yayın yapan yerel televizyon kanalı Kaçkar Televizyonu’nda yayınlanan “Tele Kulis” adlı spor programında gergin anlar yaşandı.
    Programın yapımcı ve sunucusu Alaattin Onay, Çaykur Rizespor’un Elazığspor karşısında 2 - 0 önde olduğu maçı 5 - 3 kaybetmesinin sorumlusunun tartışılması anında gerginlik yaşandı. Onay, farklı yenilginin sorumlusu olarak gördüğü kulüp yönetimi hakkında eleştiriye uzak duran takımın eski futbolcusu Hasan Fehmi Durmuş’la sert bir tartışma yaşadı.
    Bir süre karşılıklı devam eden tartışma sonrası Durmuş, canlı yayın sırasında stüdyoyu terk etti. Tartışma karşılıklı sert sözlerle bir süre devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine yorumcu Hasan Fehmi Durmuş, canlı yayını terk etti. Ardından sunucu Alaattin Onay da elindeki not kağıtlarını yırtarak programı kapatmadan yerinden kalkıp gitti. Program, kapanış jeneriğinin girilmesi ile sona erdi.
    Bank Asya 1. Ligi'nde zirve mücadelesi veren ancak son 9 haftada aldığı 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle zirve yarışından kopan Çaykur Rizespor, en son kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını da 2 - 0 önde olmasına rağmen 5-3 kaybetmişti.