Avrupa Tenis Birliği'nin düzenlediği 12 Yaş Avrupa Takım Kupası'nda Türkiye, turnuvaya erkeklerde ve kızlarda galibiyetle başladı.
    Romanya'nın Timisora kentinde düzenlenen 12 Yaş Erkekler Takım Kupası'nda Türkiye, İspanya serisini 2-1'le geçerek önemli bir galibiyet aldı. Serinin ilk maçında Ergi Kırkın, Alejandro Davidovich'i 6-4, 7-6'lık setlerle mağlup etti.
    İkinci müsabakada Kaya Göre, Sergio İngles'e 6-2, 6-0'la kaybetti ve seriye denge geldi. Galibi belirleyen çiftler mücadelesinde Kaya Göre / Ergi Kırkın ikilisi, Andres Fernandez / Sergio İngles karşısında 7-5, 6-2 galip gelerek seriyi üstün tamamladı.
    Milliler ikinci maçında Romanya ile oynarken kazandıkları takdirde grubu birinci tamamlayacaklar, kaybettikleri takdirde ise ikinci olarak diğer grubun birincisiyle eşleşecekler.
    İzmit Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde oynanan 12 Yaş Kızlar Takım Kupası'nda da gençlerimiz Macaristan'ı 3-0'lık bir sonuçla geçti.
    İlk maçta İnci Öğüt, Eniko Budai'yi 6-1, 6-1'le, ikinci karşılaşmada da Muazzez Demirci, Fruzsina Szabo'yu 6-4, 2-6, 9-7 kazanarak ülkemizi adına 2-0'ı buldu.
    Çiftlerde de Özge Kaçak/İnci Öğüt, Macar ikili Eniko Budai/Fruzsina Szabo'ya 6-3, 6-3'le safdışı bıraktı. Oyuncularımız ikinci maçta Hırvatistan'la mücadele edecek.