TRABZON Gazeteciler Cemiyeti’ nin (TGC) organizasyonu ile bu yıl 7'ncisi düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası başladı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) futbol sahasında dün akşam gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cahit Erdem, TGC Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özdemir, yöneticiler ile katılan takımların temsilcileri katıldı.
Törende konuşan Vali Abdil Celil Öz,  "Trabzon’un en önemli özelliklerinden birisinin güçlü bir spor altyapısının olmasıdır. Spor kültürünü yaşatmak için bu tür organizasyonların çok önemli. Bu organizasyonun, güçlü bir spor adamının, spor yazarının anısına yapılması Trabzon'un zenginliğidir" diyerek katılımcılara başarılar diledi.
18 Haziran 2001’de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Orhan Kaynar adına düzenlenen turnuva, kura çekiminin ardından Vali Öz'ün vuruşuyla başladı. İki grupta 11 takımın mücadele edeceği turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

FOTOĞRAFLI