Trabzonspor, Süper Final’in 4. haftasında yarın akşam Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul’a gitti. THY’ye ait tarifeli uçakla saat 15.00’de Trabzon’dan İstanbul’a uçan Trabzonspor kafilesinde 19 futbolcu yer alıyor.

    Bordo - mavili ekipte sakatlığı bulunan Halil Altıntop İstanbul’a götürülmedi. Fenerbahçe maçında burnu kırıldığı için Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Burak Yılmaz ise maç kadrosuna alındı. Hafif sakatlığı bulunan ancak İstanbul’a götürülün Volkan Şen’in durumunun ise maç günü netlik kazanacağı bildirildi.

    Süper Final maçlarında şuana kadar umduğunu bulamayan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında 4-2 yenildiği rakibinden İstanbul’da rövanşı almak istiyor. Gelecek sezon mutlaka Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bordo - mavililer, Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılarak 3’ncülükteki yerini korumak istiyor.

    Trabzonspor’un müsabakaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celutska, Zokora, Colman, Adrian (Volkan), Alanzihho, Olcan ve Burak.