BURSASPOR'un üniversiteli taraftar derneği Ünitimsah 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesi yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Bilinmelidir ki büyük bir çoğunluk gibi Bursaspor’da yapılan hatalarda ısrar edilmesi, en başından beri bizleri de derinden üzmektedir. Bununla birlikte kuruluş felsefemiz gereği, Üniversiteli Bursasporlular olarak seçilen her yönetime projelerimizle katkı koymak en büyük misyonumuzdur. Bu yüzdendir ki böylesine bir açıklama için seçim sathına girilmesi beklenmiştir.

Şehir dışındaki karşılamalardan kent içindeki organizasyonlara ve ürettiği projelere kadar yalnızca Bursaspor’dan yana taraf olan Ünitimsah; son bir yılı değerlendirdiğinde, 12 yılın ardından ilk defa nasıl bir başkan figürü görmek istediğini açıklama gereği duymuştur.

Orhan Özselek gibi özverili bir başkan istiyoruz. İbrahim Yazıcı gibi dirayetli. Transferi doğru okuyan, yeni Ergiç’leri Altidore’ları Miller’ları getirebilecek, iş bitirici yönüyle öne çıkan ve artık yönetsel  tecrübelerinden yararlanılması gerektiğine inandığımız Mesut Mestan gibi kişileri görmeyi arzuluyoruz. Herkes gittiğinde yine biz bizeyiz."

EK(SSA)