UŞAK GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Euro Challenge Cup H Grubu'ndaki ilk maçında evinde Tsmoki Minsk'i 78-59 mağlup ettikten sonra deplasmanda BC Enisey'e 86-68 yenilen Uşak Sportif, üçüncü sınavında konuk ettiği grup lideri BC Siauliai'yi 79-69 yenmeyi başardı. Maçın ardından kızı Elif Bulkaz ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz, Litvanya ekibini çok net bir basketbolla yendiklerini söyledi.

Çok keyifli bir maç olduğunu ifade eden Bulkaz, "Litvanya maçında ilimizin bütün büyükleri maçımıza iştirak etti, tribünler fuldü. Lider Litvanya takımını burada çok net bir basketbolla yendik. Ben kendim çok keyif aldım. Tribündeki insanların yüzüne bakıyorum, basın mensubu arkadaşlarımızın yüzüne bakıyorum herkes çok mutlu. Uşak'a bu mutluluğu yaşattığımızdan dolayı çok mutluyuz.

Oyuncularım Orhan Hacıyeva'nın yokluğunda dar bir rotasyonla üç günde birçok uzak deplasmanlara gitti. Sibirya maçının ardından Eskişehir'i yendiler. Ardından bu maça konsantre olarak bu maçı da kazandılar. Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Biz bir takım ve aile olduk. Uşak'ı ve Ay yıldızı bu yıl en iyi şekilde temsil edeceğiz. Konya maçını da kazanacağız. Uşak kazanmaya devam edecek" dedi.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, ()