TEKİRDAĞ Süper Amatör Lig takımlarından 1911 Çerkezköyspor’un forveti Emrah Çilingir, Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması öncesi takım arkadaşlarının da desteğiyle sahaya 'Benimle Evlenir misin Rojin' yazılı pankart ve elinde çiçekle çıktı. Karşılaşmayı izlemek için tribünde olan ve şaşkına dönen Rojin Dağlı, bu sürprize 'Evet' karşılığı verdi.
Yeşil saha, bu sefer bir mutluluğa sahne oldu. 1911 Çerkezköyspor forması giyen Emrah Çilingir, Kapaklı Mustafa Uğraş Stadı’ndaki Çorlu Gençlerbirliği maçı öncesi kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunacağını takım arkadaşlarıyla paylaştı. Bunun üzerine pankart hazırlandı. Maç saati geldiğinde ise sahaya çıkan takım, 'Benimle Evlenir misin Rojin' yazılı pankartla çıktı. Stadı dolduran taraftarlar ne olduğunu anlamaya çalışırken, Emrah Çilingir elinde çiçekle pankartın önüne geldi.
Taraftarların tezahüratları eşliğinde sahaya inen ve şaşkınlığını gizleyemeyen Rojin Dağlı'nın karşısında dizlerinin üzerine çöken Çilingir, bir kez de sesli olarak kız arkadaşına "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Genç kızın 'evet' cevabının ardından diğer futbolcular ellerindeki gülleri çiftin üzerine döktü. Taraftarlar ise çifti uzun süre alkışladı.

FOTOĞRAFLI