Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışması nedeniyle Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde, 30 Aralık Perşembe gününden itibaren su kesintisi uygulanacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Gürsu ilçesi Zafer Mahallesi Gülşen, Güler ve Yelve sokaklarda yapılacak içmesuyu şebeke aktarma çalışması nedeniyle, 30 Aralık Perşembe günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında, Gürsu ilçesi Zafer Mahallesi’nde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Öte yandan, Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Şahin Sokak üzerinde yapılacak kanalizasyon ve yağmursuyu imalat çalışması sebebiyle, 30 Aralık Perşembe ile 14 Ocak Cuma tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı ve Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Şahin Sokak ve civarının su kesintisinden etkileneceği ifade edildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, suların bildirilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları, tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.