Çilingir Bizim İşimiz

 

Uzun bir süreye aşkındır yapmış olduğumuz çilingir işinde sürekli olarak müşteri memnuniyeti bizler için birince hedef halinde bulunmuştur. Müşterilerimizin bize gece gündüz, hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin araması üzerine çok kısa bir sürede belirtilen adrese ulaşmaktayız. Ankara’nın Çankaya ilçesi içinde Dikmen Bölgesinde bulunan Dikmen çilingir olarak müşterilerimiz için çalışmaktayız. Ankara’nın bir diğer bölgesi olan Öveçler bölgesinde çilingir ihtiyacı olan kişilere öveçler çilingir olarak çok kısa zamanda ulaşıp kapıyı açmaktayız.

 

Diğerlerinden Farkımız Kaliteli Hizmet Anlayışı

 

İnsanları çilingirlerin kötü hizmetinden sürekli olarak şikayet etmektedirler. Bizler Oran çilingir olarak müşterilerimize karşı sürekli olarak saygılı ve güler yüzlü davranmayı aklımızdan çıkarmamaktayız. Bir diğer sorun ise diğer çilingirlerin kapı açma sırasında uygulamış oldukları işlemlerde kapılara zarar vermelidir. Bizler Sokullu çilingir olarak kapı açması sırasında kesinlikle hiçbir hasar oluşturmamaktayız. Deneyim personelimiz ve gelişmiş araçlarımız ile beklenen çok daha kısa bir süre içinde açmış olduğumuz kapılar sonucunda müşterilerimizin yüzünde görmüş olduğumuz mutluluk bizim için en önemli olanıdır.

Müşterilerimize farklı anahtar model ve markalarını da sürekli olarak sunmaktayız. Çeşitli modellerde bulunan anahtarlarımızı Dikmen anahtarcı olarak satmaktayız. Çilingir işinde geçmişten günümüze sürekli olarak gelişerek gelen İlker çilingir bugünden sonra da eskiden olduğu gibi sürekli olarak gelişerek en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak uğraşacaktır.