Adana'da 'Patlıcan, salatalık ve bira şişeli' cinsel fantezilerine dayanamadığını iddia ettiği kanser hastası ambulans şoförü eşi Ahmet K.'yı (45) kuzenine bıçaklatarak öldürttüğü iddia edilen Ayşe G. K. (26) ile kuzeni Kadir Ç. (31), 16'şar yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Tutuksuz yargılanan Ayşe G. K.'nın, "Eşim erkekliğini yitirmişti, beni satacaktı" diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.
 
Ambulans şoförü Ahmet K., eşi Ayşe G. K. ile 26 Haziran 2009'da yolda yürürken Kadir Ç. tarafından tornavida ile yaralandı ve kaldırıldığı hastaneden taburcu edildikten iki ay sonra öldü. Karabulut'un tedavi görürken akciğer kanseri olduğunun tespit edilmesi, ölümün hastalığa bağlı olup olmadığı yönünde şüpheler oluşturdu. Yapılan otopside K.'nın yaralanma sonucu öldüğü saptanınca, yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia Kadir Ç. ile eşini öldürtmeye azmettirdiği öne sürülen Ayşe G. hakkında Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.
PATLICAN, SALATALIK, BİRA ŞİŞESİYLE FANTEZİ
Ç.'nin tutuklu K'nın ise tutuksuz yargılandığı duruşmaya öldürülen Ahmet K.'nın kızı Tuğçe de katıldı. Polisteki ve savcılıktaki ifadelerinde, "Eşim erkekliğini kaybetmişti. Benimle cinsel ilişkiye giremediği için salatalık, patlıcan, bira şişesiyle bana uyguladığı cinsel fantezilerle tatmin oluyordu. Çok acı çektiriyordu" diyen Ayşe G. K., mahkemede ayıp olacağı iddiasıyla bu fantezileri anlatmadı. Eşinin alkol alıp kumar oynadığını iddia eden K., "Sık sık işkence yaptığı için ailemin yanına gittim. Ancak ailem de 'eşinle aranı düzelt yoksa ölün çıkar' diyerek beni kabul etmedi. Eşim 'seni satacağım. Eve adam getireceğim, bana para kazandıracaksın, gözümün önünde ilişkiye girmenizi seyredip tatmin olacağım' diyordu. Ben de eşimle konuşması için kuzenim Kadir'i çağırdım. Tartışırlarken Kadir'e vurdu. Kadir motosikletin üzerine düştü. O sırada tornavidayı alıp eşime salladı. Olayın bu şekilde gelişeceğini bilmiyordum" dedi.
Kadir Ç. da, ölen K. ile konuşurlarken kendisine hakaret ettiğini ifade edip, "Küfür edip bana vurdu. Düşünce motosikletteki kontrol kalemini alıp salladım" diyerek kendini savundu.
Öldürülen K.'ın kızı Tuğçe, babasının ikinci eşi olan Ayşe G. ile diğer sanıktan şikayetçi oldu. Tuğçe K., "Babam ölmeden önce bana kendisini öldürtmek isteyen kişinin Ayşe G. olduğunu söylemişti" dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
internethaber