Hem alkollü hem ehliyetsiz araç kullanırken kaza yapan kadın sürücü olay yerinde habercileri görünce çılgına döndü!

Habercileri bahane olarak gösterip alkolmetreyi üflemeyi reddeden kadın sürücü polisi 2 saat boyunca uğraştırdı. Bu sırada polislere de hakaret eden ehliyetsiz sürücünün sonunda üflediği alkolmetre 227 promili gösterdi.

Kaza yapan otomobilin kadın sürücüsü hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı.

02.30 sıralarında Üsküdar Altunizade Mahallesi Mahir İzi Caddesi'nde bir kaza meydana geldi. Serap Civelek'in (24) kullandığı 34 VAS 54 plakalı araç, yağmurun kayganlaştırdığı yolda önce yol kenarındaki dubalara daha sonra da elektrik direğine çarparak durabildi. Kazayı yara almadan atlatan Civelek arkadaşını arayarak yardım istedi. Bu sırada yoldan geçen diğer sürücüler kazayı görerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadın sürücüden ehliyet ve ruhsatını istedi. Ayakta durmakta zorluk çektiği görülen kadın sürücü ehliyetinin olmadığını söyledi.

POLİS OTOSUNA SAKLANDI

Bu sırada kaza yerine habercilerin gelmesi Civelek'in hırçınlaşmasına neden oldu. Zaman zaman polise zaman zaman da habercilere yönelik sözler sarfeden sürücü kazayla ilgili işlemlerin yapılmasına engel oldu. Polisler kadının alkolmetreyi üflemesi için büyük çaba gösterdi ancak bunu uzun süre başaramadı

ALKOLMETREYİ ÜFLEMEK İSTEMEDİ

Kızgın sürücü her habercilerin olay yerinde olmasını bahane ederik alkolmetreyi bir türlü üfllemede. Polisin ikna çabaı yetmedi devereye sürücünün kadın arkadaşı girdi ama o da başarılı olamadı.

NEDENİ 227 PROMİL

Her geçen dakika daha da hırçınlaşan Civelek artık hakaretler yağdırmaya başladı. Polisin ısrarını 2 saat dayanabilen kadın sonunda ikna oldu, alkolmetreyi üfledi ve 227 promil alkollü çıktı. Civelek'in otomobilin bağlanıp otoparka çekilirken kadın sürücüye de 548 lira para cezası verildi.