Çorum'dan bağımsız milletvekili adayı olan Halil İbrahim Atalay, kendi imkanları ile hazırladığı mitingde tarihi(!) bir kalabalığa hitap etti. Atalay için toplanan kalabalığı biraraya ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ne de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli getirebilirdi.

Çorum'da bulunan Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadyumu önünde halka seslenen Halil İbrahim Atalay, vaatlerini sıraladı. Ancak Atalay'ın konuşması sırasında miting alanından ne bir alkış, ne de bir ıslık sesi yükseldi.

Karşılaştığı yoğun ilgisizliğin karşısında bile istifini bozmayan bağımsız aday, açıklamalarını ancak miting alanı için görevlendirilen polise anlatabildi. Atalay'ın karşısında bir de, elinde fotoğraf makinasıyla yer alan muhabir boy gösterdi.

Karşısındaki kuru kalabalığa aldırış etmeden sözlerine devam eden bağımsız aday, 'Ayın 19'unda Sungurlu'da da mitingim' var diyerek vatandaşı Sungurlu'da yapacağı mitinge davet etti.

Ancak sokaktan arabayla ve yaya olarak geçen Çorum'lu vatandaş, Halil İbrahim Atalay'ın ne yapmak istediğini anlayamadığı için, Atalay'ı şaşkın gözlerle seyretti ve yoluna devam etti.

'Kötülük yapana iyilik yapacağım' sözünü felsefe edinen bağımsız adayın tek isteği bir sıra bakanlık... Öncelikli tercihi ise Tarım Bakanı olabilmek...

İŞTE O ANLAR