Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesini "Bir gün onlar da katliam görecek" diye tehdit etti

İstanbul Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün yapılan duruşmadan önce konuşan baba Süreyya Karabulut şok açıklamalarda bulundu. Sabah gazetesinden Osman Asiltürk ve Deniz Derin'in haberine göre, Garipoğlu ailesinin mahkemeyi satın aldığını ileri süren Karabulut şunları söyledi: "Garipoğlu ailesi Karabulut ailesini katletti. Ama Garipoğlu ailesinin de bir katliam yaşayacağını size buradan söyleyebilirim. Garipoğlu bu katliamı yaşamak zorundadır. Bir gün onlar bu katliamı görecekler. Ve benim yaşadığım acıları fazlasıyla yaşayacaklar. Zaten mahkeme heyetini satın aldılar. Çünkü baba, elbiseleri incelenmeden serbest bırakıldı. Zanlı cezaevinde çok rahat. Mahkeme başkanı iki duruşmadır yok. Daha önce Nida Garipoğlu'nun davalarına bakmış. Mahkeme başkanının kızı da avukat. Çok da fazla ceza alacağını zannetmiyorum. Çünkü hukuk, adalet benim yanımda değil." Anne Nagihan Karabulut ise Mehmet Nida Garipoğlu'nun avukatı olan Ankara Barosu Başkanı Metin Feyizoğlu'nun, Gelincik Projesi altında kadın cinayetleri ve kadına şiddetle ilgili bir platform kurduğunu hatırlatarak, "Kendisi kuzu postuna bürünmüş bir kurttur" diye konuştu.

DURUŞMA 30 MAYIS'A ERTELENDİ


Adli Tıp raporunun gelmediği duruşma, TÜBİTAK'tan gelen görüntü dökümlerinin incelenmesi için 30 Mayıs'a ertelendi. Raporda Mehmet Garipoğlu'nun eve dönerken elinde valiz olup olmadığının ve İş Merkezi'nde görüntülenen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığının saptanamadığı ifade edildi.