Kadıköy'de Beşiktaş Vapur İskelesi'nin yanında sahilde bir erkeğe ait ceset bulundu. Yapılan incelemede, cesedin birkaç günden beri denizde olduğu, üzerinde de Muhammed Said Pehlivan (21) adına düzenlenmiş kimlik bulunduğu belirlendi.

Beşiktaş Vapur İskelesi'nin yanında bulunan sahilde gezinen öğrenciler sahile yaklaşık 10 metre uzaklıkta bir ceset olduğunu gördü. Öğrencilerin haber vermesi üzerine iskeleye gelen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hemen Deniz Polisi'ni bilgilendirdi.

Deniz Polisi'nde görevli polisler tarafından denizden çıkarılarak zodiak bota konulan ceset, daha sonra İstanbul Liman İşletmesi Müdürlüğü İnciburnu Boğaz Kılavuzluk İskelesi'ne bırakıldı.Buraya gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerinde detaylı bir inceleme başlattı. Cesedin üzerinde yapılan araştırmada Muhammed Said Pehlivan (21) adına düzenlenmiş bir kimlik bulundu.

Polis, birkaç günden beri denizde olduğu anlaşılan gencin üzerinde darp izine rastlanmadığını belirledi. Pehlivanın 10 gündür Pendik Güzelyalıdaki evine uğramadığı bu nedenle ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi Polis ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.