Şişli'nin en işlek caddesinde taksi şöförü tartıştığı kadın sürücüyü sokak ortasında herkesin gözü dövmesi MOBESE kameralarından kaçmadı. İşte yaşananlar:

 Sol şeritten sağdaki yola girmeye çalışan taksi sürücüsü, bir kadının kullandığı cip ile çarpışma tehlikesi geçiriyor. Bunun üzerine iki sürücü arasında tartışma çıkıyor. Araçtan inen taksi sürücüsü, kadın sürücüye yöneliyor. Kadın sürücü de aracından inmek isteyince taksicinin saldırısı başlıyor.

İŞTE O ANLAR



ÇEVREDEKİLER SEYRETTİ

Taksi şoförü kapıyı itince genç kadın araç ile kapı arasında sıkışıyor. Araçtan inen kadın sürücü, bagaja doğru yöneldiği sırada taksi sürücüsü peşinden geliyor. Taksi sürücüsü çevrede çok sayıda erkeğin bulunmasına rağmen genç kadını feci şekilde dövmeye başlıyor. Taksi sürücüsünü bir tek kişi durdurmaya çalışıyor, o da kadın şoförünün cibinden inen bir kadın. Ancak onun da gücü öfkeli taksi sürücüsünü durdurmaya yetmiyor. Oldukça işlek caddede, çok sayıda erkeğin gözü önündeki inanılmaz şiddet yaklaşık 1, 5 dakika sürüyor.

KADINA GÜCÜ YETTİ, ERKEĞİ GÖRÜNCE KAÇTI

Taksi sürücüsü, genç kadına tekme, tokat, yumruk ve diz atıyor, saçını çekiyor, yerde sürüklüyor. Ölümüne dayak kadın sürücünün bir erkek arkadaşının gelmesiyle son buluyor. Koşarak gelen kişi, genç kadını taksicinin elinden kurtarıyor. Kadına gücü yeten taksi sürücüsü karşısında bir erkeği görüncü kaçmaya başlıyor. Öyle ki taksisini bile unutuyor. Az önce genç kadını döven taksici, hızla kaçarak kayıplara karışıyor.

GENÇ KADIN GÜÇLÜKLE YÜRÜYOR


Taksiciyi elinden kaçıran kadın sürücünün arkadaşı geri dönerek taksiye tekmeler atıyor. Öfkeli genç, az önce kadına atılan dayağı seyredenler tarafından sakinleştiriliyor. Bu sırada olay yerine trafik polisleri geliyor. Kadın sürücünün aldığı darbeler nedeniyle güçlükle yürüdüğü görülüyor.